Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauw met komkommer en yoghurt

Aantal personen: 4

Ingrediënten

400 gr kabeljauwfilet
2 1/2 dl visbouillon
1 1/2 dl (Turkse) yoghurt
1 1/2 eetlepel maïzena
1 bosje dille
1 komkommer
1 uitje
1 teentje knoflook
zout,peper
1 Potje Kappertjes.

Bereiden

Schil de komkommer, verwijder de zaadlijst en snijd hem in
kleine reepjes.
Snijd de kabeljauw in kleine blokjes en pocheer die 15 minuten
in de bouillon.
Houd ze warm.
Giet 1 dl van de bouillon af en meng deze met de maïzena,
de yoghurt, het gesnipperde uitje en de uitgeknepen
knoflook.
Kook op tot een gebonden saus en breng op smaak met zout en
peper.
spatel de vis, de komkommer, fijngehakte dille en de afgegoten
kappertjes door de saus en dien op.

Tip: Serveer dit 's zomers als koude salade i.p.v. als warm
tussengerecht.
Laat de saus niet te lang doorkoken of sudderen, want dan
loopt ze terug.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gegrilde vis (Kabeljauw)
Gefrituurde stokvisbeignets
Mosselen in champignon-roomsaus
Tongfiletrolletjes in witte-wijn-garnalensaus
Asperges met zalm en kervelsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes