Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauw met witte druiven

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 uien
1 teentje knoflook
4 verse tomaten of 1 blik gepelde tomaten
1 blikje witte druiven op siroop
1 pakje Boursin
400 gr Kabeljauw
peper, zout

Bereiden

Bak de kabeljauw in een pan snel aan beide kanten
halfgaar.
Neem de vis uit de pan en leg hem in een met boter ingevette
ovenschaal.
Bak de ui en de knoflook.
Snijd de tomaten in stukjes, schep ze door het uimengsel en
bak ze mee.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Roer er, als alles goed warm is, de Boursin door en meng er
vervolgens de druiven met de siroop door.
Overgiet de kabeljauw met de saus en bak de vis in een op
150°C voorverwarmde oven in 20-30 minuten gaar.
Geef er gegratineerde aardappelen en een frisse salade bij.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Aïoli
Garnalen in knoflook, olie en chilisaus
Zalmmoot met kaas-kruidenkorstje
Kruidige tonijnschotel
Zalmpotje met sojasaus en taugé

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes