Verwarm de oven voor op 175°C.
Pel en snipper de ui en de knoflook.
Snijd de ansjovis in kleine stukjes en de olijven in
plakjes.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de ui- en
knoflooksnippers en de stukjes ansjovis zachtjes ± 3
minuten.
Voeg de tomaten met het sap, de rozemarijn en de peterselie
toe en roer de tomaten stuk en laat de saus in ± 5
minuten iets inkoken.
Roer de plakjes olijf erdoor en laat de saus iets
afkoelen.
Roer de maïzena door de yoghurt en roer dit mengsel door
de saus; breng
op smaak met peper.
Snijd de visfilets in 4 stukken, leg ze naast elkaar in een
ovenschaal en verdeel de saus erover.
Zet de schaal in het midden van de oven en laat de vis in
± 20 minuten
gaar worden.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |