Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Koolvis met aardappel en ui

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 pak diepvries koolvisfilets (400 gr)
1 eetlepel citroensap
1 grote ui
3 takjes peterselie
50 gr boter
475 gr aardappelschijfjes
zout, peper
1/2 theelepel gemberpoeder

Bereiden

Laat de vis ± 30 minuten ontdooien, besprenkel hem met
citroensap en snijd hem in grove stukken.
Pel de ui en snijd hem in ringen.
Knip de peterselie fijn.
Verhit in een grote koekenpan de boter en bak de uiringen en
de aardappelschijfjes goudbruin.
Bestrooi ze met zout, peper en gemberpoeder.
Voeg de vis toe en bak die in ± 10 minuten gaar.
Schep af en toe voorzichtig om.
Bestrooi met de fijngeknipte peterselie.
Serveer met bijvoorbeeld kropsla en tomaten.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Zalmforelfilet
Schelvisschotel met aardappel en tomaat
Gegratineerde mosselen 2
Gefrituurde zonnevis met groenten ravioli
Garnalen indillesaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes