Rooster de pijnboompitten licht in een droge koekenpan.
Roer de roomkaas los met de pesto, de kappertjes, de olijven,
2/3 deel van de pijnboompitten, zout en peper.
Snijd het wit van de lente-uitjes fijn en bak het in de olie
in 3 minuten goudgeel.
Snijd het groen in brede schuine ringetjes en houd die
apart.
Kook de broccoli 2 minuten in kokend water, spoel ze koud af
en laat ze uitlekken.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schik in de ovenschaal 1/3 deel van de courgette, leg de helft
van de vis erop en bestrijk de vis met de helft van het
roomkaasmengsel.
Verdeel er de gebakken lente-ui over, leg de helft van de
broccoli erop, schik daarop 1/3 deel van de courgette, leg de
rest van de vis erop en bestrijk met de helft van het
resterende roomkaasmengsel.
Verdeel er de rest van de broccoli over, dek af met de rest
van de courgette en bestrijk met de rest van het
roomkaasmengsel.
Strooi de Parmezaanse kaas erover en laat de lasagne in het
midden van de oven in 25 minuten garen.
Bestrooi de lasagne uit de oven met de rest van de
pijnboompitten en het groen van de lente-ui.
Lekker met grof bruin brood.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |