Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Lulas grelhadasa Setubalense

Aantal personen: 4

Ingrediënten

(gegrilde pijlinktvis uit Setubal)

700 gr pijlinktvisjes
1 gehakt takje peterselie
zout, peper
15 gr boter
2 eetlepels olijfolie

Bereiden



Maak de pijlinktvisjes schoon, verwijder het kraakbeen en de
inktblaas.
Snijd de tentakels af, hak ze fijn en vermeng ze met de
peterselie, zout, peper en de boter.
Vul de buikholtes van de pijlinktvisjes met dit mengsel en
sluit de openingen met houten prikkers af.
Strooi nog wat zout en peper op de visjes, smeer ze in met
olijfolie en leg ze 15 minuten op de grill.
Draai ze een keer om.
Dien de pijlinktvisjes op met gekookte aardappelen met
gesmolten boter, citroensap en gehakte peterselie.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

gestoomde zalm met noedels
Noorse zalm ‘San Jeok’ (4 porties)
Koolvis met aardappel en ui
Tournedos van zalm en kabeljauw
Tarbot met mousselinesaus en venkel

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes