Dep de vis goed droog en snijd hem in niet te grote
stukken.
Wentel de vis door de bloem en schud het overtollige bloem
eraf.
Verhit de pan, schenk de olie erin en bak de vis in 15-20
minuten om en om snel goudbruin.
Neem de vis uit de pan en houd hem warm.
Pel de uien en snijd ze in ringen.
Pel de knoflook en hak ze fijn.
Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes.
Maak de bleekselderij schoon en snijd ze in boogjes.
Fruit de ui in de achtergebleven olie, voeg eventueel wat olie
toe.
Doe de knoflook, de paprika en de bleekselderij erbij en bak
ze mee.
Doe er na 5 minuten de rijst bij en bak die met de
fijngeknipte peterselie al roerend mee.
Doe de vis terug in de pan en warm met de in stukjes gesneden
ansjovisfilets,
peper naar smaak, de in parten gesneden ei en de tomaten
voorzichtig door.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |