Laat de garnalen in de koelkast ontdooien en spoel ze onder
koud stromend water af.
Pel de garnalenstaarten en snijd ze aan de onderzijde in de
lengte door.
Verwijder het zwarte darmkanaaltje en neem eventueel ook
andere ongerechtigheden weg.
Besprenkel de garnalen daarna met citroensap en laat ze 10
minuten liggen.
Maak intussen een beslagje van 6 eetlepels water, de eiwitten,
de maïzena,
het knoflookpoeder en de djahé.
Verhit de olie in een wadjan en wacht tot er een blauwe walm
af komt.
Dompel de garnalen even onder in het beslag.
Bak ze, niet meer dan 2 tegelijk, goudbruin en laat ze op
keukenpapier uitlekken.
Geef de garnalen bij een uitgebreide rijsttafel of bij een
gerecht met rijst of mie uit de Chinese keuken.
Geef er partjes citroen bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |