Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Op Mexicaanse wijze gestoofde kabeljauw

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 uien
4 eetlepels olie
4 stukken kabeljauwfilet van 250 gr
1 mespunt knoflookpoeder
zout
1/2 theelepel cayennepeper
1 potje rode paprika's (105 gr)
1 bosje peterselie

Bereiden

Pel de uien en snijd ze in ringen.
Verhit de olie in een vuurvaste schotel en bak de uien in 5
minuten glazig.
Spoel de kabeljauwfilets met koud water af en dep ze met
keukenpapier droog.
Wrijf de vissen in met een mengsel van knoflookpoeder, zout en
cayennepeper en leg ze op de uien.
Laat de Paprika's op een zeef uitlekken, spoel ze even af en
leg de reepjes decoratief over de vis.
Schuif de schotel onderin de op 220°C voorverwarmde oven
en laat de vis in 20 minuten gaar worden.
Was de peterselie, dep hem droog, jak hem fijn en strooi hem
over het gerecht.
Serveer de kabeljauw in de schotel.
Serveer met rijst en een paprikasalade.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Hachee met Noorse zalm (voor 4 personen)
Thaise mosselen (2 personen)
Vispotje II
Kabeljauw-venkel stoofpot
Haringtartaar met Zaanse mosterd

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes