Pel de uien en snijd ze in ringen.
Verhit de olie in een vuurvaste schotel en bak de uien in 5
minuten glazig.
Spoel de kabeljauwfilets met koud water af en dep ze met
keukenpapier droog.
Wrijf de vissen in met een mengsel van knoflookpoeder, zout en
cayennepeper en leg ze op de uien.
Laat de Paprika's op een zeef uitlekken, spoel ze even af en
leg de reepjes decoratief over de vis.
Schuif de schotel onderin de op 220°C voorverwarmde oven
en laat de vis in 20 minuten gaar worden.
Was de peterselie, dep hem droog, jak hem fijn en strooi hem
over het gerecht.
Serveer de kabeljauw in de schotel.
Serveer met rijst en een paprikasalade.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |