Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Portugees vissersbordje

Aantal personen: 4

Ingrediënten

200 gr champignons in dobbelsteentjes van 1 cm
2 gepelde en ontpitte tomaten in dobbelsteentjes van 1 cm
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels gehakte ui
1 geperst teentje knoflook
1 theelepel paprikapoeder
peper, zout
4 schoongemaakte sardines
12 kleine rauwe scampi in de pel
enkele takjes peterselie

Bereiden

Fruit de champignons in 2 eetlepels olijfolie en voeg dan de
ui en de
knoflook toe.
Strooi er wat paprikapoeder over en laat even sudderen.
Doe de tomaten erbij en kruid met peper en zout.
Verhit een grillpan, haal de sardines en de scampi door de
olijfolie,
kruid met peper en zout en grill ze in 3-4 minuten gaar.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Stoofpotje van venkel en gerookte zalm
Pakketjes van zalmforel met roomkaas
Aïoli
Kabeljauwhaasje omwikkeld met bacon
Noorse stokvis op z'n Surinaams

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes