Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Rode poon op een groentebedje

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 artisjokken
citroensap
4 tomaten
40 gr haricots verts
240 gr poonfilets
boter
peper, zout
5 gr Dijon-mosterd
0,4 dl sherry
1 dl olijfolie
1,2 dl arachideolie
1/2 dl visfumet
1 eetlepel verse dille

Bereiden

Snijd de artisjokbodems los, maak ze schoon, wrijf ze in met
citroensap en kook ze in kokend water met citroensap
beetgaar.
Dompel de tomaten in kokend water en pel ze.
Kook de haricots verts beetgaar.
Snijd de artisjokbodems en de tomaten in zessen en verwijder
de zaadjes van de tomaten.
Leg de warme groenten op 4 warme borden en houd ze (in de
oven) warm.
Bak de gewassen en drooggedepte poonfilets in wat hete boter
snel bruin en gaar en leg ze op de groentebedjes.
Meng de ingrediƫnten voor het sausje (mosterd, sherry,
olie, visfumet, peper, zout en dille), verwarm het mengsel en
schenk de saus over de groenten.
Serveer direct.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gerookte zalm met sinaasappelsaus
Carpaccio van zalm
Gebakken schol met druivendressing
Ratatouille de poisson
Gratin van vis (Tilapiafilets )

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes