Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Spaghetti di mare

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 ui
15 gr boter
1 theelepel milde kerriepoeder
1 dl gezeefde tomaten
1/2 visbouillontablet
zout, peper
2 kg mosselen
350 gr spaghetti
1 eetlepel fijngehakte basilicum
1 dl crème fraîche

Bereiden

Pel en snipper de ui en bak deze in de boter in een grote
diepe pan in ± 3 minuten glazig.
Voeg het kerriepoeder toe en bak het 1/2 minuut mee.
Voeg de gezeefde tomaten toe, breng de saus aan de kook en
laat deze 5 minuten zachtjes pruttelen.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Voeg de schoongemaakte mosselen aan de saus toe en laat ze met
het deksel op de pan in 5-8 minuten gaar worden.
Kook intussen de spaghetti in ruim kokend water met een snufje
zout gaar, giet af en vermeng de spaghetti met de room, de
basilicum en de tomatensaus met de mosselen (met schelp).

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Schelvis met wortel, prei en witte vermout
Rode poon op een groentebedje
Mosselhachee
Cassoulet van mosselen, stukjes verse kabeljauw, zalm en fijnegroenten
St-Jacobsschelpen in wijnsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes