Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Spaghetti met dille-roomsaus en tonijn

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 blikjes tonijn naturel á 200 gr
35 gr boter
40 gr bloem
3 1/2 dl visbouillon (van tablet)
1 potje crème fraîche (125 ml)
1-2 eetlepels fijngeknipte dille (vers of diepvries)
400 gr spaghetti

Bereiden

Laat de tonijn uitlekken, bewaar het vocht en haal het vlees
los.
Smelt de boter, voeg de bloem toe en laat even pruttelen.
Schenk er al roerend de bouillon bij.
Voeg, als de saus gebonden is, de tonijn toe en laat de saus
nog 2 minuten zachtjes koken.
Roer de crème fraîche, de dille en het
tonijnvocht door de saus en breng op smaak met zout en
peper.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking
beetgaar, laat uitlekken en schep het tonijnmengsel
erover.
.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Scholrolletjes met mosterdsaus
Stoofpotje vanraapjes en koolrabi, met jonge kabeljauw en kalfsschenkel
Indische kabeljauw
Zalm in filodeeg
Scholfilet met zalmvulling

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes