Stokvis op klassiek Hollandse wijze
Aantal personen: 2-
Ingrediënten
500 gr voorgeweekte stokvis
kruimig gekookte aardappelen (de hoeveelheid is afhankelijk
van uw persoonlijke smaak)
gekookte (Pandan of Basmati)rijst (idem)
gesmolten boter (met een paar druppels citroensap)
gebakken uienringen
3 dl mosterdsaus van 30 gr boter, 30 gr bloem en 3 dl
stokviskookvocht (of kookvocht en melk of crème
fraîche) met mosterd naar smaak
Bereiden
Bereid de stokvis, de aardappelen, rijst, boter, uien en
mosterdsaus zoals gebruikelijk.
In sommige streken wordt er ook gestoofde rodekool bij
gegeven.
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Geroosterde zalm met groene aspergesalade
Kruidige ovenschotel met mosselen
Grietfilets met zalmmousse en courgette-roomsaus
Herfstkost van Noorse witte heilbot
Kabeljauw balletjes