Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Stoofschotel met tonijn

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kg venkel
1 fijngehakte ui
1 courgette in blokjes
1 blikje tonijn op olie (netto 200 gr)
1 blikje tonijn op water (netto 200 gr)
1 blik tomaatblokjes (400 gr)
1 uitgeperste citroen
1 dl appelsap
3 eetlepels Parmezaanse kaas

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de venkel in partjes en kook ze ± 5 minuten in
water met zout.
Leg de ui, courgette en uitgelekte tonijn in een ovenschaal en
verdeel er de helft van de tomaatblokjes over.
Leg daarop de venkel en de rest van de tomaatblokjes.
Meng het citroensap met het appelsap en schenk dit over de
schotel.
Dek de schotel af met aluminiumfolie en laat het gerecht in
het midden van de oven in ± 25 minuten gaar stoven.
Verwijder het folie, strooi de Parmezaanse kaas over de
schotel en laat die ± 10 minuten gratineren.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gekookte verse mosselen II
Indische kabeljauw
Tilapia filet met druiven en wijnsaus
St-Jacobsmosselen en witlof met gefrituurde mosselen en tweesauzen
Gamba'snaturel

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes