Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tongfiletrolletjes in witte-wijn-garnalensaus

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

4 tongfilets
1 zalmfilet in reepjes
verse dille
zout & peper
1 tablet visbouillon

Saus
250 gr garnalen
250 ml droge witte wijn
250 ml crème fraîche
dille

Bereiden

Zalm in reepjes snijden.

Tongfilets bestrooien met zout en ruim peper.
Op elke filet een zalmreepje en takje dille leggen. Geheel oprollen en vaststeken met cocktailprikker.

½ liter visbouillon maken van tablet en visrolletjes hierin 15 minuten pocheren.

Saus:
Verwarm de crème fraîche samen met de witte wijn.
Voeg dille en garnalen toe.

Leg de visrolletje in de wijnsaus en verwarm alles nog eens.

Serveertip:
Lekker bij pasta.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kabeljauw met Spaanse saus
Herfstkost van Noorse witte heilbot
Gepocheerde sliptong met saus van crèmefraîche
Rode viscurry
Spaghetti op z'n Spaans

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes