Verhit 2 eetlepels maïskiemolie in een koekenpan.
Bak de tonijnbiefstukken ± 3 minuten en keer ze
halverwege.
Haal ze uit de pan en bestrooi ze met peper en zout.
Houd ze onder aluminiumfolie warm.
Veeg de shii-takes schoon.
Verhit 2 eetlepels maïskiemolie in een koekenpan en bak
de shii-take ± 3 minuten.
Was de bieslook, knip het fijn en voeg het aan de shii-take
toe.
Breng op smaak met zout en peper.
Haal de shii-take uit de pan en houd ze onder aluminiumfolie
warm.
Laat de kidneybonen uitlekken.
Was de worteltjes en snijd ze in flinterdunne schijfjes.
Verwarm de rest van de olie en bak de kidneybonen en de
wortelschijfjes op laag vuur ± 4 minuten.
Voeg de bouillon toe en laat het door en door warm worden.
Verdeel de shii-take met de groenten over de borden en leg de
tonijnbiefstukjes erop.
Lekker met rijst.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |