Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Viscurry met zeewolf

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 uien
1 teentje knoflook
4 dl kokosmelk uit een blikje
1 visbouillontablet
400 gr zeewolffilet
1 courgette
2 eetlepels olie
1 theelepel gemberpoeder
2 theelepels ketoembar
2 eetlepels kerriepoeder
verse koriander
rode peper
zout

Bereiden

Schep de gesnipperde uien met de olie in een vuurvaste
schaal.
Verwarm dit mengsel onafgedekt op hoog vuur ± 5 minuten
en roer het dan door een mengsel van de uitgeperste knoflook,
het gemberpoeder, de ketoembar, de kerrie, de kokosmelk, zout
en het verkruimelde visbouillontablet.
Snijd de vis in stukken en de courgette in plakken, leg ze in
de saus en laat alles afgedekt ± 10 minuten
sudderen.
Garneer met koriander en rode peper.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Cajun-roodbaarsfilet met Columbus
Gemarineerde meerval met daikonkers
Tong-zalmrolletjes met druivensaus
Taartje van Russische petatte en vis (10 personen)
Plukfisk uit Denemarken (kabeljauw met mosterdsaus)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes