Laat 5 plakjes bladerdeeg ontdooien. Warm de oven voor op 225 graden. Vet een quichevorm van 24 cm doorsnee in. Leg de bladerdeeg plakjes in stervorm op elkaar, vouw de punten naar binnen en rol ze uit tot een lap van 28 cm doorsnede. Bekleed hiermee de quichevorm, snijd de rand bij en prik de bodem in. Leg er bakpapier in, strooi er bakkorrels of droge peulvruchten op en bak de bodem 10 minuten voor. Snijd de prei in ringen, snipper de gerookte vis. Roer het sauspoeder glad met 1/4 l water. Knip 4 el dillegroen af. Neem de noodvulling en het bakpapier uit de quichevorm. Meng de groenten, vis en dille en schep dit in de deegvorm. Schenk de saus erover uit. Bak de taart in 30 minuten gaar en goudbruin.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |