Bak de sjalot en de courgette 5 minuten in de boter.
Bak de bloem 3 minuten mee.
Roer de bouillon erdoor tot een gladde saus is ontstaan.
Roer de tomaat, zout en peper erdoor.
Verdeel de makreel in stukjes en roer die met de garnalen en
de dille door de saus.
Laat het vismengsel iets afkoelen en doe het over in de
ovenschaal.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de plakjes deeg op elkaar en rol ze uit tot een deeglap
met een lengte van 25-30 cm.
Snijd het deeg in lange repen van 1 1/2 cm breed, draai de
deegrepen iets, leg ze kruiselings over de ovenschaal en plak
de randen met water aan de schaal vast.
Klop de eidooier met 1 eetlepel water los en bestrijk het deeg
hiermee.
Bak het gerecht 30 minuten in het midden van de oven.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |