Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Visschotel met peultjes

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 grote prei in dunne ringen
500 gr kabeljauwfilet
zout, versgemalen peper
2 theelepels tijm
1 courgette in blokjes
125 gr peultjes
2 dl bouillon
1 dl droge witte wijn

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg de prei op de bodem van een ingevette ovenschaal en
verdeel hier de kabeljauwfilet over.
Bestrooi de vis met zout, peper en 1 theelepel tijm.
Verdeel de courgette en de peultjes over de vis en bestrooi de
groenten met 1 theelepel tijm.
Schenk er de bouillon en de witte wijn over, dek de schotel af
met aluminiumfolie en stoof het gerecht in het midden van de
oven in ± 40 minuten gaar.
Met 1 gepofte aardappel per persoon erbij heeft u een complete
maaltijd.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Heilbot- en zalmlasagne
Gegratineerde schelvis met ham
Zalmrolletjes met spinazie
Stoofpotje
Kabeljauw met venkel en bacon (magnetron)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes