Saus:
Breng de crème fraîche aan de kook en laat 2
minuten koken.
Roer er van het vuur af de mosterd, de mierikswortels, het
limoensap en zout door.
Houd de saus warm en roer er voor het serveren de bieslook
door.
Vis:
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bestrooi de vis met zout, peper en wat bloem.
Meng de mierikswortel en de eidooier en bestrijk de bovenkant
van de visfilets hiermee.
Meng het broodkruim met de peterselie en de kervel, verdeel
dit over de bovenkant van de vis en druk stevig aan.
Verhit de boter en de olie en bak de vis hierin met de
kruidenkant naar beneden 3 minuten.
Leg de vis met de kruidenkant naar boven op een bakplaat en
bak in de oven nog 5 minuten.
Serveer de vis met de saus en garneer met lange
bieslooksprieten.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |