Verwarm de oven voor op 200°C.
Was en schrap de peentjes en snijd ze in dunne plakjes.
Maak de venkel schoon en snijd hem in kleine blokjes.
Snijd het uitje in ringetjes.
Schep de wortel, de venkel en de ui door elkaar.
Snijd de roomkaas in 4 plakjes.
Spreid op het aanrecht 2 grote stukken bakpapier uit en schep
het groentenmengsel in het midden.
Strooi er zout en peper over, sprenkel de wijn erover en leg
er een plakje
kaas op.
Snijd de zalmforel in 2 gelijke stukken, wrijf die met zout en
peper in en
leg ze op de groenten.
Leg hierop weer een plakje roomkaas en strooi er nog wat peper
over.
Vouw het bakpapier rond de vulling omhoog en vouw het tot een
pakketje
dicht.
Zet de pakketjes op een bakplaat en laat de zalm in de oven in
± 20 minuten gaar worden.
Lekker met koolrabisalade met mierikswortel.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |