Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

gestoomde zalm met noedels

Aantal personen: 2

Ingrediënten

2 lente-uitjes in ringen
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels tomaatblokjes
2 stukken zalmfilet (225 gr)
2 eetlepels jasmijnthee
100 gr glas- of rijstnoedels
blaadjes basilicum
zout, peper
een stoompan

Bereiden

Bak de lente-ui in 1 eetlepel olie en warm de tomaat even
mee.
Maak in een stoompan thee van water en de jasmijnthee.
Leg de zalm in een met olie ingevet stoommandje en stoom ze
7-8 minuten boven de kokende thee.
Breng water aan de kook en schenk het over de noedels.
Meng de noedels, de groenten en de basilicum.
Bestrooi de zalm met zout en peper en serveer ze op de
noedels.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Plukfisk uit Denemarken (kabeljauw met mosterdsaus)
Poon met venkel
Pasteis debacalhau
Kruidenomeletjes gevuld met mosselragoût
Couscous met vis (Marokkaans)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes