Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Amuse met aardappel en tomaat

Aantal personen: 4

Ingrediënten

200 gram aardappels
1 st. zongedroogde tomaat (op olie)
1 bolletje Mozzarella
2 el. Basilicum (vers)
1 el Olijfolie
peper/zout

Bereiden

1.De aardappels onder de kraan schoon boenen en gaar koken.

2.De aardappel pellen en in blokjes snijden.

3.De tomaat droog deppen met keukenpapier en fijn snijden.

4.De mozzarella in piepkleine blokjes snijden.

5.Aardappel, tomaat, mozzarella, basilicum en olijfolie mengen en op smaak brengen met peper en zout.

6.Enkele uren koel wegzetten en op lepels serveren.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Salade met druiven en gerookte kip
Salade met Coburgerham en citroendressing
Italiaanse kip-courgettesalade
Garnalen kroket
Artisjokbodems met amandelsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes