Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Carpaccio met gremolata

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

½ citroen
1 teentje knoflook
4 takjes peterselie
50 gr pistache noten
3 eetl. olijfolie
zout & peper
1 bakje alfalfa ( 100 gr)
200 gr carpaccio

Bereiden

Citroen onder koud water schoonboenen.
Schil raspen.
Citroen uitpersen.
Knoflook pellen en fijn snijden.
Peterselie in kopje fijn knippen.
Pistache noten pellen en in kleine stukjes hakken
Knoflook, citroenrasp, peterselie en noten door elkaar scheppen (= gremolata).
In kommetje olie en 1 eetlepel citroensap tot sausje kloppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Sausje door alfalfa scheppen.
Alfalfa op midden van 4 grote borden verdelen.
Plakjes carpaccio eromheen rangschikken.
Gremolata over carpaccio strooien.
Serveren met stokbrood.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Bouillon (6 pers)
Couscoussalade met tonijn.
Salade met gerookte paling
Ratatouille
Geitenkaas met honing

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes