Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Carpaccio van ossenhaas

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

200 gr ossenhaas
4 eetl. olijfolie
4 eetl. kappertjes
zout & peper
peterselie
pistache nootjes fijngehakt of parmezaanse kaas geraspt

Bereiden

Kappertjes fijnhakken
Dressing maken van kappertjes, olijfolie, zout, peper en peterselie.
Ieder plakje vlees insmeren met dressing en leuk rangschikken op een groot bord.

Pistache nootjes of parmezaanse kaas erover strooien.

Serveren met brood en roomboter.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Carpaccio van kalfsvlees met tonijn (4 personen)
Asperge met gerookte zalm
Filobakjes met creme fraiche en gerookte zalm: super-de-luxehapje (10 stuks)
Groene asperges met mozarella ansjovis citroenolie
Monchou zalmrolletjes

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes