Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Voorgerechten | Carpaccio van ossenhaas

Carpaccio van ossenhaas

200 gr ossenhaas
4 eetl. olijfolie
4 eetl. kappertjes
zout & peper
peterselie
pistache nootjes fijngehakt of parmezaanse kaas geraspt

Kappertjes fijnhakken
Dressing maken van kappertjes, olijfolie, zout, peper en peterselie.
Ieder plakje vlees insmeren met dressing en leuk rangschikken op een groot bord.

Pistache nootjes of parmezaanse kaas erover strooien.

Serveren met brood en roomboter.

Personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Bron: marionsrecepten.nl

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50