Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kalkoensalade met hazelnoot en rucola

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Buffetgerecht voor 8 personen:

500 gr pasta (penne of fusilli)
750 gr kalkoenfilet
4 eetl olijfolie
150 gr blanke hazelnoten
150 gr rucola
2 bakjes kerstomaten
300 gr witte druiven zonder pit
Voor de dressing:
6 eetl olijfolie
4 eetl notenolie
4 eetl citroensap
versgemalen peper
zout
2 teentjes knoflook
1 eetl mosterd

Bereiden

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
Giet deze af en spoel er koud water over.
Snijd de kalkoenfilet in kleine blokjes of reepjes. Bak ze al omscheppend 12-15 minuten in hete olijfolie.
Rooster de hazelnoten in een droge hete koekenpan.
Snijd de rucola iets kleiner. Halveer de tomaatjes.
Meng de ingrediënten voor de dressing.
Schep de kalkoenfilet, hazelnoten, rucola, tomaten en de druiven door de pasta.
Meng de dressing erdoor.
Een salade die gemakkelijk af te wisselen is met biefstuk- of kalfsreepjes.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

salalde au canard sauvage fume a la sage
Gevulde meloen met krab en asperges (2 pers)
Basilicum- roomkaasrolletjes (Pasen)
Lamskebab met granaatappel-couscous
Lamslevermoes

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes