Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Voorgerechten | Rijstsalade met koriander

Rijstsalade met koriander

250 gr basmatirijst
2 el olijfolie
4 el griekse yoghurt
3 el grofgesneden koriander
1 rode peper in flinterdunne ringen
1 el geraspte gemberwortel
2 el sesamzaad
zout en peper
Romaanse slablaadjes of anders

Kook 250 gr basmatirijst volgens gebruiksaanwijzing gaar in water met zout. Spoel de rijst af met koud water en laat het uitlekken. Meng 2 el olijfolie met 4 el Griekse yoghurt, 3 el grofgesneden koriander, 1 rode peper in flinterdunne ringen, 1 el geraspte gemberwortel, 2 el sesamzaad en wat zout en peper.
Schep dit mengsel door de rijst. Serveer de rijstsalade op Romaanse slablaadjes.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50