Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Viscocktail

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

1 blikje roze zalm á 213 gr
4 mooie blaadjes sla
6 cherrytomaatjes
125 gr gepelde rose garnalen
2 eetl. yogonaise
peper & zout
sprietjes bieslook ter garnering

Bereiden

Laat de zalm uitlekken, verwijder de velletje en de graatjes en verdeel de stukjes vlees.

Was de sla en dep deze droog, snijd de tomaatjes en verdeel alles over de borden.

Schep de zalm, de garnalen, de yogonaise en peper & zout naar smaak door elkaar.

Verdeel de vis over de borden en garneer met een paar sprietje bieslook.

Serveertip:
Lekker met puntjes geroosterd brood

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kruidige vruchtensalade
Rijstsalade met koriander
Kalkoensalade met mango
Witlofsalade met appel
Paté met sinaasappelsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes