Pel en snipper de ui.
Was de bleekselderij, knip de blaadjes van de stengel in een kopje fijn en
snijd de stengel in kleine stukjes.
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in
blokjes.
Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui en de bleekselderij
zachtjes ± 3 minuten.
Roer er de appel, kipkruiden, fijngeknipte bleekselderijblaadjes en peper
door en laat nog ± 2 minuten zachtjes bakken.
Doe het mengsel in een kom.
Haal de korsten van het brood, verkruimel het en roer het broodkruim door
het appelmengsel.
Klop het ei met de melk in een kopje los, meng dit door het appelmengsel
en vul de kalkoen hiermee.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |