Schil de mango, snijd er 6 mooie plakken van en pureer de rest van het
vruchtvlees met de staafmixer of in de keukenmachine.
Wrijf de kalkoentournedos in met zout, peper en 1/2 eetlepel
mangochutney.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalkoentournedos in ± 8
minuten bruin.
Leg ze op 2 borden en houd ze warm.
Roer de mangopuree, de rest van de mangochutney, de rozijnen en 1/2 dl
water door het bakvet en breng het aan de kook.
Roer de sesamolie erdoor en breng de saus op smaak met zout en enkele
druppels tabasco.
Schenk de saus over en naast de kalkoentournedos en garneer met de
mangoschijven en toefjes peterselie.
Lekker met gebakken witlof.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |