Wrijf de bouten in met peper, zout en 2 eetlepels bloem.
Smelt de boter in een braadpan en braad het konijn op hoog vuur in
± 3 minuten aan.
Snijd de ui en de wortel in schijfjes en voeg die aan het konijn toe.
Giet de wijn langs de zijkant van de pan bij het konijn en voeg de
tijm
toe.
Schenk er zoveel water bij dat het vlees net onder staat en laat het
konijn met het deksel op de pan op zacht vuur ± 40 minuten zachtjes
stoven.
Voeg dan de pruimen en het kaneel toe en laat nog 20 minuten stoven.
Meng 1 eetlepel bloem met de bessengelei en 2 eetlepels van het stoof
vocht.
Neem het vlees uit de pan, voeg het bessengeleimengsel aan het stoofvocht
toe en laat het vocht iets inkoken.
Leg het konijn dan weer in de saus.
Lekker met aardappelpuree en gestoofde prei.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |