Pel de ui en snijd hem in partjes.
Pers 1 sinaasappel uit.
Schil de andere sinaasappel dik, snijd de partjes tussen de vliesjes uit
en vang het sap op.
Ris de naaldjes rozemarijn en de blaadjes tijm van de takjes.
Wrijf de konijnenbouten in met zout en peper.
Verhit de olie en de boter in een hapjespan en bak de konijnenbouten
rondom bruin.
Bak de ui ± 2 minuten mee.
Schenk het sinaasappelsap voorzichtig langs de rand in de pan en roer er
de kruiden en de mosterd door.
Smoor de konijnenbouten met het deksel op de pan in ± 20 minuten
zachtjes
gaar en leg ze op 2 warme borden.
Verwarm de sinaasappelpartjes even in het stoofvocht mee en schep dit over
de konijnenbouten.
Lekker met gebakken aardappelen met olijven en basilicum en sperziebonen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |