Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Wild zwijnskotelet met pittige champignons

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 wild zwijnskoteletten
250 gr champignons
1 Spaanse peper
1 theelepel tabasco
1 dl slagroom of crème fraîche
50 gr boter
zout, peper

Bereiden

Bestrooi de wild zwijnskoteletten met zout en peper.
Verwarm de boter in een pan en bak de koteletten hierin aan beide kanten
bruin.
Neem ze uit de pan en houd de koteletten warm.
Voeg de champignons in schijfjes toe en fruit deze met de kleingesneden
peper en de tabasco in de bakboter.
Leg de koteletten terug en verwarm ze nog ± 10 minuten.
Voeg al roerend de slagroom toe en laat de saus even inkoken.
Maak de saus op smaak af met zout en peper.
Lekker met worteltjes, gestoofde peertjes en gekookte aardappelen.

Tip: Vervang zout en peper door wildkruiden en bestrooi het gerecht met
fijngeknipte peterselie.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Provençaalse stoofpot van parelhoen en basilicum
Zwijnshaas op spies van rozemarijn
Tournedos van tam konijn met terrine van aardappel
Met pruimen gevulde reerollade
Soep van fazant

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes