Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Wildbouillon met cantharellen

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1/4 gele paprika
75 gr cantharellen
1/2 eetlepel boter
1 theelepel tijm
1/2 dl medium dry sherry
1 potje wildbouillon (400 ml)
citroensap
1/2 eetlepel fijngeknipte bieslook

Bereiden

Snijd de paprika in smalle stukjes van ± 2 cm lang.
Veeg de cantharellen schoon.
Smelt de boter, schep de paprika, de cantharellen en de tijm erdoor en
smoor dit mengsel ± 3 minuten.
Roer de sherry en de wildbouillon erdoor.
Verwarm de wildbouillon en breng op smaak met enkele druppels
citroensap.
Schep de wildbouillon in 2 warme diepe borden en strooi de bieslook
erin.
Lekker met een kaasstengel.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gevulde kalkoenbiefstukjes
Wildstoofpot met spruitjes en wortel
Konijn met sinaasappel
Eendensoep
Gevulde duif

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes