Bak in een braadpan de spekblokjes zachtjes uit.
Snijd de karbonades in stukken van ± 2 cm.
Doe de boter bij de spekblokjes, voeg de vleesblokjes toe en bak het vlees
rondom bruin.
Maak intussen de ui en de paprika schoon en snijd ze in stukken.
Schep de ui, de paprika, het paprikapoeder en de tijm door het vlees en
bak het geheel al omscheppend ± 2 minuten.
Pers het teentje knoflook erboven uit.
Voeg de tomaten, de wijn en de fond toe en laat het vlees in ± 30
minuten
zachtjes gaar sudderen.
Strooi er op het laatst de peterselie over.
Schep op het bord de crème fraîche over de goulasj.
Lekker met aardappelpuree en gesmoorde groene koolrolletjes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |