Boen de aardappelen goed schoon of schil ze en snijd ze in dunne
partjes.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.
Rooster de pijnboompitten in een droge wok of koekenpan al omscheppend
goudbruin en neem ze uit de pan.
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
Verhit de olie in een wok of ruime braadpan en bak de aardappelpartjes
omscheppend in ± 15 minuten goudbruin.
Voeg de broccoli en de tomaatreepjes toe en bak ze omscheppend ± 5
minuten mee.
Schep de pesto erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Garneer met de pijnboompitten en de basilicum.
Lekker met een pasta en een stukje vlees.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |