Pel en halveer de uitjes, snijd de helften in smalle partjes en haal deze
van elkaar los.
Snijd de asperges in schuine stukken van 5 cm.
Snijd de worteltjes in dikke repen
Snijd de courgette in dikke plakken en halveer die.
Snijd de zalmforelfilet schuin op de visstructuur in repen, besprenkel ze
met citroensap en bestrooi ze met zout en wat cayennepeper.
Halveer de kerstomaatjes en knip wat bieslook van het plantje.
Doe een bodempje sojaolie in een wok, fruit de uitjes hierin en neem ze
uit de pan.
Bak de zalmstukjes goudbruin en neem ook die uit de pan.
Bak op laag vuur de asperges en worteltjes al omscheppend 10 minuten.
Schep er de zalmstukjes, de uitjes en de courgette bij en warm alles
door.
Maal er flink wat peper over, knip de bieslook erboven klein en schep de
kerstomaatjes erdoor.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |