Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Wokrecepten | Roergebakken zalm metkruidensaus

Roergebakken zalm metkruidensaus

600 gr zalmfilet in repen van 2 cm
2 eetlepels olie, bijvoorbeeld maïskiemolie of voor een speciaal
effect
walnootolie
zout, versgemalen zwarte peper

Voor de saus:
3/4 dl milde olijfolie
2 eetlepels citroensap
1/2 eetlepels mosterd (bijvoorbeeld Dijonmosterd)
6 eetlepels verse kruiden (bijvoorbeeld dille + munt+peterselie, of
alleen
basilicum)

Om te garneren:
kappertjes
een paar blaadjes en takjes verse kruiden

Klop alle ingrediënten voor de saus tot een mooie gladde massa.
Verhit de olie in de wok.
Bestrooi de repen vis met zout en peper en bak de zalm op hoog vuur in 3-4
minuten gaar.
Schep de vis voorzichtig om.
Serveer de zalm met een schep kruidensaus en garneer met wat vers groen
van de kruiden en een paar kappertjes.
Lekker met aardappelpuree met crème fraîche.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: Astrid

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50