Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Wraps | Pannenkoekwrap met champignonvulling

Pannenkoekwrap met champignonvulling

8 kant en klare pannenkoekjes
250 gr champignons
250 gr gehalveerde cherrytomaatjes
2 gesnipperde rode pepertjes
1 tl tijmblaadjes
1 zakje mozzarella
1 el gehakte peterselie
1 el geknipte bieslook
75 gr roomkaas
1 bekertje zure room
60 gr Parmezaanse kaas

Neem 8 kant- en klare pannenkoekjes. Leg 250 gr in plakjes gesneden champignons en 250 gr gehalveerde cherrytomaatjes op een ingevet stuk aluminiumfolie (op de bakplaat). Bestrijk met olie en bestrooi met peper uit de molen. Rooster ze onder de grill in 4 min mooi bruin. Bak ½ min 2 gesnipperde rode pepertjes in 1 el olie.
Hak de geroosterde tomaatjes en meng met champignons, pepertjes, 1 tl tijmblaadjes, 1 zakje geraspte mozzarella, 1 el gehakte peterselie en 1 el geknipte bieslook. Vul de pannenkoekjes met het tomatenmengsel. Leg ze in een ingevette ovenschaal. Klop 75 gr roomkaas met kruiden los met 1 bekertje zure room. Strijk het erover en bestrooi met 60 gr geraspte Parmezaanse kaas. Kort onder de grill.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50