Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Wraps | Shoarmawrap met komkommersalsa

Shoarmawrap met komkommersalsa

1 kleine komkommer
1 rode ui
1 theel sambal oelek
1 eetl citroensap of azijn
500 gr shoarmavlees
2 eetl zonnebloemolie- of olijfolie
4 tortilla‘s,doorsnee 25 cm (kant en klaar in pak)
4 eetl pittige (hot) tomatenketchup of currysaus
100 gr veldsla of rucola
4 eetl knoflooksaus

Voorbereiden:
Schil de komkommer en rasp deze grof of hak hem in kleine stukjes.
Pel de rode ui en snipper deze.
Meng de komkommer met de rode ui, sambal oelek en citroensap.
Roerbak het shoarmavlees 12 minuten in de hete olie totdat het gaar is. Leg de tortilla‘s even in een warme oven of hete koekenpan zodat ze soepel worden.
Bereiden:
Bestrijk de tortilla‘s met de tomatenketchup. Verdeel daarover de veldsla of rucola en komkommersalsa met daarop de shoarmareepjes. Rol de tortilla‘s op en serveer ze met knoflooksaus erover.
Bereidingstijd: circa 25 minuten.

Tip:
In plaats van shoarmavlees zijn gerookte kip- of hamreepjes ook heel lekker.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50