Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Wraps | Tonijnwraps met avocado

Tonijnwraps met avocado

2 blikjes tonijn naturel (ca 400 gr )
1 avocado
3 eetl citroensap
1 rode Spaanse peper
2 eetl zonnebloemolie
1 eetl gembersiroop
(of zeer fijngehakte gembersnippers)
1 eetl sojasaus
4 tortilla‘s, doorsnee 25 cm (kant en klaar in pak)
1/2 krop ijsbergsla
1 potje gefrituurde uitjes

Voorbereiden:
Giet de tonijn af en verdeel deze in kleine stukjes. Halveer de avocado, verwijder de pit, schil de vrucht en snijd het vruchtvlees in miniblokjes.
Besprenkel deze met 1 eetl citroensap. Halveer de rode peper en hak deze zonder zaadjes fijn. Meng de peper door de rest van het citroensap, de zonnebloemolie, gembersiroop en sojasaus. Schep de tonijn en avocadoblokjes door dit sausje.
Bereiden:
Leg de tortilla‘s even in een warme oven of een hete koekenpan zodat ze soepel worden. Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes en verdeel deze over de tortilla‘s. Verdeel daarover het tonijn-avocadomengsel. Rol ze op of vouw ze in de vorm van een puntzakje. Serveer ze bestrooid met de uitjes.
Bereidingstijd: 25 minuten.

Tip:
De tonijn kan worden vervangen door zalm of garnalen.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: Noreen

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50