Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Wraps | Vruchtenwraps met sinaasappelcreme

Vruchtenwraps met sinaasappelcreme

4 pannenkoeken ( niet te groot of flensjes; kant en klaar)
600 gr fruit zoals kiwi, mandarijn, ananas, banaan, mango, appel, peer.
1 sinaasappel
½ pot sinaasmarmelade (of abrikozenjam)
1 eetl amandellikeur
ca. 250 gr kwark of volle yoghurt
4 bollen vanille-roomijs
aluminiumfolie en hoge glaasjes

Leg de pannenkoeken op een plat bord of in een ovenschaal. Maak de vruchten schoon en snijd ze in kleine plakjes of blokjes.
Boen de sinaasappel schoon en rasp 1 eetl van de schil. Pers de vrucht. Meng het sap door het vruchtenmengsel.
Schep de sinaasappelrasp met de marmelade en de amandellikeur door de kwark of de yoghurt.
Verwarm de pannenkoeken 1-2 minuten in de magnetron op 800 watt (of in een koekenpan of iets langer in een voorverwarmde oven).
Maak de wraps: vouw één pannenkoek dubbel, rol deze op tot een hoorntje, houd dit in de hand en schep er wat fruit in. Vouw om de punt een stuk aluminiumfolie en zet ze in glaasjes.
Vul vier andere glazen met sinaasappelcrème en nog 4 glazen met bollen vanilleroomijs.
Serveer per persoon 3 glaasjes op een groot bord.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50