Maak de vis schoon, maak in elke vis aan beide kanten 3-4
inkepingen en bestuif de buitenkant van de vis met bloem.
Verhit in ee grote bakpan ± 3 cm olie, houd het vuur
hoog en bak de vis ± 2 minuten per kant.
Zet het vuur laag en bak de vis 4 minuten per kant.
Zet het vuur weer hoog en bak de vis 1 minuut per kant.
Als het goed is gegaan, is de vis nu aan de buitenkant heel
krokant en van binnen zacht.
Neem de vis uit de pan, leg hem op een warme schaal en houd
hem warm.
Giet alle olie op ± 1 eetlepel na uit de bakpan en bak
daarin al roerend het lente-uitje en de gember.
Voeg de overige ingrediënten toe en giet het mengsel, als
het glazig is geworden, op de vis.
Serveer direct.
Garneer het gerecht desgewenst met dunne reepjes groene
paprika of zoetzuur.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |