Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes en bak die in de boter
lichtbruin.
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op het pak net gaar en laat
ze in een vergiet uitlekken.
Bereid de witte saus (gebruik hiervoor de kippenbouillon in plaats van
melk).
Roer de room en de sherry door de saus en voeg naar smaak peper en zout
toe.
Snijd het kippenvlees in kleine blokjes en meng die met de champignons
door de saus.
Schep de macaroni in een ingevette vuurvaste schaal en schep het
kipmengsel erover.
Bestrooi het gerecht met de geraspte kaas en zet de schaal zonder
deksel
20 minuten in het midden van de oven tot er een mooi bruin korstje op
zit.
Lekker met kropsla.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |