Doe alle groenten in een schaal en schud ze om met de olijfolie. Bak de groenten in een licht ingevette grillpan, liefst met anti-aanbaklaag om en om circa 2 minuten. Doe de groenten over op een schaal en schep er wat olijfolie met knoflook en vers tijmblad over. Bestrooi met zout en zwarte peper. Bak de steaks in een licht ingevette grillpan om en om bruin. Bak circa 3 minuten aan elke kant voor medium en 5-6 minuten voor goed doorbakken. Bestrooi ze daarna met zout en versgemalen peper en schenk er een sliertje milde olijfolie over.
Tip: ook lekker met gebakken roodlof en ansjovisboter (delicatessenwinkels)
Tip:het lekkerst is deze bistecca als u ‘m op houtskoolvuur maakt.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |