Laat het fillodeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking ontdooien.
Kook de aardappelen in ± 20 minuten in de kruidenbouillon gaar en
giet ze daarna af.
Snijd de prei in dunne ringen, overgiet die met kokend water en laat ze
goed uitdruipen.
Laat ook de maïs en de worstjes uitlekken.
Snijd de worstjes in dunne plakjes en de aardappelen in kleine
dobbelsteentjes.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bestrijk de ontdooide vellen fillodeeg met gesmolten boter.
Leg 4 metalen vormpjes (± 15 cm doorsnee) omgekeerd op een bakplaat
en leg op elk vormpje een velletje fillodeeg.
Druk de velletjes zo om de vormpjes, dat er schaaltjes ontstaan.
Bak deze in de voorverwarmde oven in ± 10 minuten goudbruin.
Laat de schaaltjes afkoelen.
Klop een sausje van de Halvanaise, de yoghurt, het kerriepoeder en wat
peper en zout.
Schep alle ingrediënten en het sausje door elkaar en vul daarmee de
filloschaaltjes.
Garneer met de bieslook.
Eet de salade met dunne sneetjes bruin stokbrood.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |