Roer de rode curry-pasta door de kokosmelk in een steelpan boven
middelhoog vuur, net zolang tot het mengsel gelig wordt en een dun laagje
olie boven komt drijven.
Doe de rest van de ingredinten erbij en verwarm de saus al roerend 7 tot
10 minuten boven laag vuur, of tot alle ingredinten goed met elkaar
vermengd zijn.
Laat de dressing een uur afkoelen op kamertemperatuur alvorens hem te
gebruiken.
De dressing blijft in de koelkast een maand goed, maar heeft wel de
neiging om in te dikken.
Om hem te verdunnen moet u een halve of een hele theelepel witte azijn of
pinda-olie toevoegen en flink roeren.
* Gebruik het liefst vette pindakaas, of voeg een flinke scheut pinda-olie
toe, anders wordt de dressing te dik.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |