Snijd de spitskool in flinterdunne repen of koop gesneden spitskool. Snipper de ui. Verhit 2 el olie in de wok en bak hierin de baconplakken mooi bruin. Neem ze uit de pan en fruit in het bakvet de gesnipperde ui en knoflook uit de pers en roer 1 el nasikruiden erbij. Schep de spitskool erbij en roerbak de groenten 2 minuten. Schakel de grill aan. Breng 1 liter water aan de kook. Snijd de bananen in plakjes, zoek de taugé uit en schep ze samen met 2 el ketjap door de kool. Bereid de puree (2 zakjes) volgens beschrijving op het pak met het kokende water. Schep de helft ervan bij de spitskool en schep dit in een ovenschaal. Strijk de rest van de puree erover bij de spitskool en schep dit in een ovenschaal. Strijk de rest van de puree erover uit en strooi er 3 el kokos over. Laat de puree onder de grill mooi bruin kleuren en leg de plakjes bacon nog even erop, om ze op te warmen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |